2019. január 5., szombat

Visszatekintés (XIV.) 2017. augusztus 24- én a RaM Colosseumban rendezett kiállításomra.



A tizennegyedik paravánon látható képek.


Facebook hozzászólások 2017. szeptember 6-án





Hozzászólások
·         János Erdei
János Erdei "...vetés közben néhány mag az útfélre esett, aztán jöttek a madarak, és felkapkodták. Mások sziklás helyre estek, ahol kevés volt a föld, és azonnal kihajtottak, mert nem voltak mélyen a földben; de amikor a nap felkelt, megperzselődtek, és mivel nem volt gyökerük, kiszáradtak. Mások tövisek közé estek, és amikor a tövisek megnőttek, megfojtották őket. A többi pedig jó földbe esett, és termést hozott: az egyik száz annyit, a másik hatvanannyit, a harmadik harmincannyit."

Más szavakkal: a mag nem ember, nem Isten, nem Istenember, hanem mag és ige...
o     · 1 éveAz űrlap alja







Alföldi László. Talaj nélkül - Talajtalan, 70 x 35 cm, vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs, 2017. június-július.


















Alföldi László: Megváltás nélkül -Feszület V., 65 x 35 cm, vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs, 2017. június-július.



















Alföldi László: Megváltás nélkül - Feszület IV., 65 x 35 cm, vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs, 2017. június-július


















Előzetes szöveg a kiállításról.




A kiállítótér belső udvara.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése