2023. december 11., hétfő

Artus 2001. - Ugyanaz és más II. - Kép - más - ok címmel T. Horváth Évával első közös kiállítás

 



Mivel T. Horváth Éva anyagát egy külön blog bejegyzésben már részben bemutattam, ezért itt most csak jelzés szerűen két képpárral idézem fel az ő munkáit.












Saqját képeim:


Először archiválás céljából a teljes Vajda sorozat látható, amelyből csk pár darab volt kiállítva. Ezzel szerettem volna a munkafolyamatot is bemutatni és azt, hogy itt is a reprodukció és a sokszorosítás problémáját vetem fel, mint az ezt követő tizenöt "Ugyanaz és más" összefoglaló című kiállításaimban.






















































































































Innentől változó módon vegyesen az ismert művészettörténeti parafrázisok következnek, ugyancsak sorozat szerűen. Ebből is csak válogatott anyag volt a kiállítva úgy, hogy Évától és tőlem is 50- 50 db kép, azaz összesen százdarab "Portré C" szerepeljen.



















































































































































































































































































Itt még folytatni kéne, de idáig volt kész ez a félbehagyott és eddig nyílvánossá még nem tett anyag. Mint írtam fentebb, ez archiválás céljából készült volna, amihez megvan az összegyűjtött anyag, csak rendezni kellett volna, de munkaközben elment tőle a kedvem. De így is mutat valamit a kiállításról.
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése