2018. december 25., kedd

Visszatekintés (II.) 2017. augusztus 24-én a RaM Colosseumban rendezett kiállításomra.


A kettes paravánon látható képek.Facebook hozzászólások 2017. augusztus 25-én.

Hozzászólások


János Erdei :-) a lájk a képnek, a szmájli a címnek szól..

András László Alföldi Akkor lesz itt a címek okán nem csak mosoly, hanem nevetés is.

János Erdei Várom (az újabb képeket és címeket)... :-)

Erik Lux Igen! :-D


Ps: az ikon szónak legalább két (fő?) jelentése van 1/ a képtípus), 2/ és azok a (nemcsak celeb, nemcsak barmok), akiket ikonnak szokás újabban nevezni.

Az ezen a képen látható valahol a Warhol által ábrázoltak és a Tapies által kifejezettek között van...


András László Alföldi Remélem, hogy a képek további bemutatása után, ha nehezen is felismerhető módon, de láthatóvá válik az ikon szónak ez a kettős használata.

János Erdei András László Alföldi, nem nehezen, és már ezen a képén egyértelműen felismerhető. Nem (de majdnem) pantokrátor (annál is inkább mert Google helyesírás ellenőrzője azonnal kijavítani javasolta a pantokrátort pankrátorra...): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../0273f4622178291a...
   

 


András László Alföldi Találkoztam már ezzel a problémával. Mármint a szó jelentésének átértékelődésével, és a pankrátorral való összekeverésével. De nem a gépi helyesírás értelmezésnél, hanem személyes élő beszélgetésben.Idáig tartott a Facebook bejegyzés.Az alább látható hármas kép a második paravánon elrendezett egység. Ezt követi még tizennyolc hasonló hármas egység, mivel összesen húsz kétoldalú beépített penge fal tagolja a kör alakú kiállítóteret. Ezt követi még egy kivezető falrész, ahol még hat alkotás látható. Így összesen hatvanhat kép volt kiállítva.A kettes falon látható képek.A kiállítást előzetes ismertetője.
A kiállító térből látható belső udvar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése