2018. december 27., csütörtök

Visszatekintés (VI.) 2017. augusztus 24-én a RaM Colosseumban rendezett kiállításomra.



     

A hatosszámú paravánon látható képek.

Facebook hozzászólások 2017. augusztus 29-én.


Ebben a bejegyzésben a hozzászólásokban felvetődik a cím adás problémája, amire a későbbiekben még többször visszatérünk. Ezért csak fokozatosan tisztázódnak a nézetkülönbségek.


Imádom
Hozzászólások

·          
Erik Lux Nem kritika, észrevétel, hogy némely esetben csak a képek változnak (a címek nem)...


András László Alföldi A címek szándékolt logikája - legalább is a beazonosítás szempontjából - hogy a cím első része arra a sorozatra utal, amelynek azonos nyomtatott áramkőr az alapja, míg a második része, konkrétan az egyedi kép megnevezése.


Erik Lux Aha! Ez alaposan megváltoztatja a "Megváltás nélkül" jelentését, hogy ti. egy nyomtatott áramkör típusra (is) referál...


János Erdei Erik Lux, nem hiszem, hogy ebben az esetben érdemes értelmezni a címadás technikai hátterét (mert az jön ki végül, hogy az elektronikus világ kívül esik a megváltáson). :-)







Megváltás nélkül - Feszület I., 65 x 35 cm., vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs), 2017 június-július.



A fenti kép részlete













Megváltás nélkül - Feszület II., 65 x 35 cm., vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs), 2017. június- július.




A fenti kép részlete.
















András László Alföldi: Megváltás nélkül - Feszület III., 65 x 35 cm, vegyes technika (papír, nyomdafesték, paratípia: nyomtatott papíralapú papírnyomat, pszeudó-önkollázs, 2017. június-július.


A fenti kép részlete.














A kiállítás előzetes ismertető szövege.




A kiállítótér belső udvara.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése